INTRO-BEHANDLING 

Intro-behandlingen: Tryghed og dyb, rolig behandling

Jeg anbefaler min intro-behandlingen, når du booker behandling til mig første gang. Intro-behandlingen varer 90 minutter og giver god tid til: 

Indledende samtale: Vi har en grundig samtale om det, som du søger hjælp til og dine evt. tidligere erfaringer med samtaleterapi eller kropsterapi. Vi taler bl.a. også om, hvordan din udfordring påvirker dit liv, og hvordan dit liv påvirker din udfordring.

Tryg kontakt: Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, når vi skal arbejde med noget, der er sårbart og smertefuldt. En tryg kontakt mellem dig og mig, hvor du kan mærke mig og jeg kan mærke dig, er fundamentet for en god behandling. 

Spørgsmål: Hvis du har spørgsmål forud for behandlingen eller til noget, som du mærker i din krop, besvarer jeg dem. 

Dybdegående behandling: Behandling foregår i et roligt tempo, hvor du får tid til at vænne dig til at være under mine hænder. Det rolige tempo åbner for en dyb behandling, hvor du mærker effekten af behandlingen med min guidening. 

Afsluttende samtale: Efter behandlingen har vi en kort samtale. Vi taler bl.a. om, hvad du har oplevet og jeg giver min anbefaling vedr. yderligere behandlinger, træningsøvelser eller gode råd til, hvad du kan gøre efter behandlingen. 

Intro-behandlingen er en god oplevelse

Det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse, når du kommer til intro-behandling. Jeg har selv været til behandling hos mange forskellige kropsterapeuter og samtaleterapeuter – og derfor ved jeg fra egen erfaring, at det er af afgørende betydning for effekten af behandlingen, at jeg møder dig på en tillidsvækkende måde og at jeg tilpasser behandlingen på briksen til netop dig og din krop. 

Jeg får en rigtig fin og positiv feedback fra mine klienter på intro-behandlingen. De oplever et tillidsvækkende samtale og en tryg behandling, som er både nænsom og konfronterende i forhold til det, som de søger hjælp til.  Læs med nedenfor, hvor en klient fortæller om sit første besøg hos mig.   

Kærlighed, smerte, forløsninger og erkendelser

Jeg blev mødt af skønne, autentiske Pernille, der med få ord fik mig til at føle mig tryg i hendes nærvær og derefter også i hendes hænder trods ubehag og smerte, fysisk som psykisk.

Jeg har aldrig før oplevet kropsterapi på denne måde, så for mig en helt ny erfaring.
Det, som Pernille førte mig igennem, var at vise mig, at min krop fortalte mere, end jeg nogensinde havde troet en krop kunne. At selv uden stemme, kunne Pernille blot ved at trykke bestemte steder fortælle mig, hvad min krop fortalte.
Smerten viser sig at være i sammenhæng med årelang psykisk smerte, der endnu ikke er bearbejdet til ende.
Jeg vil give slip, slip på fortiden, slip på kontrollen og have tillid til at jeg er elsket for lige præcis den jeg er.
Tak Pernille, bare tak!

 – Karina Saust Arvidsen, januar 2020

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan især hjælpe dig med udfordringer, der knytter sig til:

 • Traumer: Tidligere oplevelser huskes af kroppen, og kroppen forbliver i et øget beredskab, som belaster din krop og din livskvalitet. Jeg er uddannet traumebehandler hos Manuvision og har gode erfaringer med traumebehandling. Du kan læse mere her: Traume-behandling
 • Skam-følelse: Skam er ofte en følelse, der knytter sig til bl.a. traumer. Skam-følelsen kan slippes gennem kropsterapi. Læs mere her: Skam-følelse behandling
 • Stress: Det er kroppen, der bærer din stress. Gennem afspænding af dit nervesystem, din krop og dit åndedræt kan behandlingen mindske dit aktuelle stressniveau og følgevirkninger af tidligere stress. Læs mere her: stress-behandling
 • Overbelastet nervesystem: Nervesystemet bærer den overbelastning, som fx. stress, angst og depression er for kroppen. Jeg afspænder dit nevesystem, så du oplever en dybere ro i kroppen og mere ro i hovedets tanker.

LÆS MINE BLOGINDLÆG OM KROPSTERAPI

#
$
Traumebehandling med kropsterapi

Traumebehandling med kropsterapi

Traumebehandling med kropsterapi er en nænsom behandling med fokus på dit nervesystem, dit åndedræt og din krops spændinger. I behandlingen får nervesystemet mulighed for at aflade traumet, så du oplever mere frihed, afspændthed og ro i kroppen.

læs mere
Kropsterapi mod lændesmerter

Kropsterapi mod lændesmerter

Læs her med om kropsterapi mod lændesmerter, bl.a om hvordan kropsterapi kan afhjælpe og lindre lændesmerter. Jeg oplever, at lændesmerter en hyppig...

læs mere
Hvad er kropsterapi?

Hvad er kropsterapi?

Her kan du læse om, hvad kropsterapi er, og hvad kropsterapi kan hjælpe dig med. Kropsterapi styrker din livskvalitet ved at lette det, der står i...

læs mere

OFTE
STILLEDE
SPØRGSMÅL

Skjult FAQ
Hvor hurtigt kan jeg forvente lindring?

Du kan forvente, at du oplever en forbedring allerede efter første behandling. 

Det er der flere årsager til: 

 • Jeg arbejder både med det sted i kroppen, hvor smerten er – og på de steder, hvor kroppen har kompenseret for at afhjælpe smerten
 • Jeg arbejder med nervesystemet. Nervesystemet er i beredskab, når vi har ondt. Derfor afspænder jeg nervesystemet, så kroppens restitution forbedres
 • Jeg arbejder med de følelsesmæssige temaer, som knytter sig til de fysiske smerter. Det betyder, at vi arbejder med det, som har skabt de spændinger, der med tiden er blevet til smerter. 
Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er det sværeste spørgsmål at stille mig.

Hvor mange behandlinger, der skal til for at en smerter forsvinder afhænger af mange ting, bl.a.:

 • hvor længe du har gået med smerten
 • om smerten skyldes en skade
 • hvordan din krop generelt har det
 • om du føler dig stresset
 • om du har svære følelsesmæssige temaer i dit liv

Min erfaring er, at 3-5 behandlinger i et forløb med behandling ca. hver 14. dag giver rigtig gode resultater.

Mange fortsætter med opfølgende behandlinger fx. månedligt. Ikke altid som opfølgning på den smerte, som var årsag til at de startede behandlinger – men fordi de oplever, at behandlingen gør en positiv forskel på søvn, energi og fjerner spændingshovedpiner, øm nakke mv.

Gør behandlingen ondt?

Når du har fysiske smerter og svære følelser, vil du også have spændinger i din krop. Det er de spændinger, som jeg arbejder med i behandlingen. Det vil du kunne mærke. 

Behandlingen kommer ikke til at gøre FOR ondt. Fordi behandlingen er et samarbejde, hvor jeg arbejder med spændingerne ud fra, hvad der er rigtigt for din krop. Og du vil opdage, at det fortæller din krop ganske tydeligt. 

Min oplevelse er, at en blidere og langsommere tilgang til kroppens spændinger har en stærk effekt på både fysiske smerter og svære følelser. Derfor arbejder jeg sådan. Det er bl.a. derfor at mine behandlinger varer 75 minutter fremfor 60 minutter.  

Du vil kunne finde behandlere, der konfrontere en krop hårdere og mere direkte end jeg. De har klienter, som har et positivt udbytte af det og er glade for behandlingen. 

Jeg har et akut behov for behandling

Hvis du får et hold i nakken, ryggen eller lænden, så vil en behandling umiddelbart efter skadens opståen afhjælpe smerterne og afkorte forløbet med smerterne. 

Akut hold i nakken, ryggen eller lænden kan opstå efter natten eller ved en bevægelse i løbet af dagen. 

Ring eller send en sms til mig på 4010 2621. Jeg vil forsøge at finde en tid til dig samme dag. 

Jeg er nervøs for behandlingen

Nervøsitet ved noget ukendt er naturlig. Der er flere ting, som du kan gøre, hvis du er nervøs ved behandlingen:

 • Du kan ringe til mig, inden du booker behandlingen. I samtalen kan du få svar på dine spørgsmål omkring behandlingen. Du får også et indtryk af mig. Begge dele kan sænke nervøsiteten.
 • Du kan læse mere om mine behandlinger her på siden og læse anmeldelser fra nogle af dem, der har været til behandlinger hos mig. Det giver dig et indtryk af, hvad du kan forvente dig.
 • Alle behandlinger starter med en kort samtale. Her kan vi tale om din nervøsitet – hvad du er nervøs for og hvad vi sammen kan gøre for, at nervøsiten kan falde til ro.

Nervøsitet står ikke i vejen for en god behandling.

Jeg kan også fortælle, at jeg også selv går til kropsterapi-behandlinger. Der kan jeg også føle mig nervøs. For jeg ved ikke, hvad der sker undervejs i behandlingen. Derfor forstår jeg godt den nervøsitet, som du kommer med – og jeg tager hånd om den.

Giver du rabat ved flere behandlinger?

Ja, jeg giver rabat ved flere behandlinger. 

1 behandling koster 1.250 kr. for 75 minutters behandling

3 behandlinger á 75 minutter på klippekort koster 3.400 kr. (Rabat 350 kr.) 

5 behandlinger á 75 minutter på klippekort koster 5.700 kr. (Rabat 550 kr.)

Kan jeg parkere ved din klinik?

Du kan parkere din bil på vejen ude foran min klinik og på parkeringspladsen bagved klinikken. 

Begge steder er parkeringen gratis og uden tidsbegrænsning. 

Hvem har mest udbytte af dine behandlinger?

Jeg oplever, at det bedste udbytte af behandlingen opnås, når du er åben for, at krop, tanke og følelser hænger sammen.

Du kender nok allerede sammenhængen på din krop: hvis du er bekymret noget, fylder det meget i dine tanker og du mærker det i din krop. Måske sover du dårligere, måske mærker du en knude i maven, måske spænder du i skuldrene. 

Jeg arbejder med både tankerne, følelserne og kroppen i behandlingerne. Fx. handler lændesmerter ofte om, at vi har skulle klare meget i en tid. Det knytter der sig ofte nogle følelser og tanker til. Når vi arbejder med både krop, tanker og følelser, skaber vi nogle helt andre resultater end hvis vi blot arbejdede med den fysiske ryg. Det kan jeg love. 

 

Behandler du børn?

Ja, jeg behandler børn.

De børn, som jeg har behandlet, har haft brug for hjælp til at finde ro. Det kan være i forbindelse med en skilsmisse og skiftedage mellem mor og far, dødsfald i familien eller ved udfordrende rammer i dagsinstitution og skole.

Behandlingen er naturligvis blid og på barnets præmisser. Fokus i behandlingen er på, at barnet finder ro i kroppen ved at mærke vejrtrækningen og øve nogle helt enkle vejrtrækningsøvelser. 

Min erfaring er, at du som forældre skal være med til behandlingen. Jeg lærer dig nogle enkle kropsterapeutiske greb, som du kan lave hjemme med dit barn. Min oplevelse er, at der opstår noget rigtigt fint mellem dig og dit barn i den kontakt, som er til glæde for jer begge.  

Vær opmærksom på, at dit barn efter behandlingen kan være meget afslappet. Det er en god ting, fordi det vidner om, at noget i barnets krop spænder af. Jeg anbefaler, at du skaber gode rammer for afslapning og putte-hygge.  

BOOK

EN TID

BOOK EN TID

Jeg kan love, at du mærker en forskel allerede efter 1. behandling.
Jeg glæder mig til at møde dig. 


Kunders oplevelser

BODY PEAK v./Pernille Ovesen

Med kundernes egne ord:

Maria Bonnerup Februar 2021

Google
Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

Google
Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

Peder Eliassen Januar 2021

Google
Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

Annette Juel December 2020

Google
Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
Og en dejlig the hun serverer ;)

Nicholas S December 2020

Google
I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

Yvonne Uldall Oktober 2020

Google
Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

Carsten Oktober 2020

Google
Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

Camilla Sebelius Oktober 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Selina Shipley September 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Lotte Petersen September 2020

Google
Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
Læs mere...