OM MIG

Jeg hedder Pernille Ovesen, og jeg er RAB-godkendt Manuvision traumeterapeut og Manuvision kropsterapeut.

Jeg blev traumeterapeut og kropsterapeut, fordi kropsterapi er den behandlingsform, der har hjulpet mig selv bedst. Både med de følelsesmæssige udfordringer, skam og stress som tidlige traumer har givet mig, og med smerter efter et trafikuheld. Derfor ved jeg på egen krop og psyke, hvad kropsterapien kan – og hvordan krop og psyke hænger sammen.

Jeg ser hver dag som traumeterapeut og kropsterapeut, at alle mennesker har ressourcer og potentiale, som der bliver en lettere og friere adgang til, når de gamle livstemaer slippes gennem arbejdet med kroppen. Det kan de bruge til at skabe en bedre livskvalitet for dem selv og deres nærmeste. Det er min motivation hver dag i min klinik.

Når du mærker det, der er i dig, kan der opstå noget bedre

Kropsterapi handler om at mærke det, der er. Jeg hjælper dig med at mærke det, der virkelig er. Også det, som du næsten ikke tør mærke. Jeg går med dig hele vejen.

Når du mærker det, erfarer du, at du kan rumme det svære. Og du kan måske endda også give slip på det. Det kan være gamle traumer, følelser, begrænsende tanker og fysiske smerter, som du kan give slip på gennem kroppen. Og det er her, at noget nyt kan opstå. Noget bedre. Også der, hvor det har været rigtigt svært.

————————–

Min tidligere karriere gennem 20 år var ledelse og strategiudvikling indenfor marketing i tre C25-selskaber. Jeg er cand.merc. fra CBS (1999).  Jeg er født i 1973. 

Om mig
svære forandringer
Klient behandles for nakke, skuldre og lænd smerter

Min kropsterapi står på skuldrene af mine egne livserfaringer

Mine livserfaringer har været med til forme mig og er derfor en væsentlig del af den måde, som jeg laver kropsterapi på. Her er tre temaer, som har betydet meget for mig:

Bearbejde tidlige traumer: Jeg har følt mig svigtet tidligt i livet. Som voksen tænkte jeg i mange år, at jeg var kommet fint videre. Men når jeg blev klemt på følelsen af at være forkert, blive afvist, ikke være god nok, så mærkede jeg igen det tidlige traume. Så jeg har også ligget på en briks og arbejdet med traumet gennem kroppen. For mig har det støttet mig bedre end samtaleterapi. 

Udvikle relationer: Både som leder og som menneske har jeg altid interesseret mig for, hvordan man skaber gode relationer, udvikler mindre gode relationer og afvikler de dårlige relationer på en god måde. Selv har jeg sær måtte lære at mærke mine grænser og varetage dem på en god måde.  

Skabe en ny vej: Jeg ved, hvordan det føles at miste sin gnist i sin karriere, og hvordan man finder en ny gejst på noget andet. Og hvordan man finder energien, modet og motivationen til at gå en ny vej, også selvom den er fyldt med udfordringer og usikkerhed. Det var det, jeg gjorde, da jeg blev kropsterapeut.

Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor ‘skoen trykker’ i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer.
Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

– Sabine Jensen, februar 2021

SPØRG DIG SELV:

Vi er alle gode til noget.
Men vi kan blive blinde for, hvad det er, vi er gode til.

HVAD ER DU SÅ GOD TIL, AT DU IKKE LÆNGERE SER DET?
OG HVAD STÅR I VEJEN FOR, AT DU FÅR DET BEDSTE UD AF DET?

Er jeg den rigtige kropsterapeut for dig?

Jeg oplever, at mine erfaringer og min tilgang til kropsterapien stiller mig særligt godt til at hjælpe dig, der

 • har tidlige traumer, der gør det svært at være rigtig glad i livet
 • oplever at angst tynger dig
 • mærker stress over det, som du oplever forventes af dig
 • har svære følelser, som stiller sig i vejen for dig
 • kæmper med at trives i dine relationer

Det er de temaer, som jeg selv har fundet hjælp til i mine egne kropsterapi-behandlinger.

Jeg byder dig velkommen i min klinik.  

OFTE
STILLEDE
SPØRGSMÅL

Skjult FAQ
Hvor hurtigt kan jeg forvente lindring?

Du kan forvente, at du oplever en forbedring allerede efter første behandling. 

Det er der flere årsager til: 

 • Jeg arbejder både med det sted i kroppen, hvor smerten er – og på de steder, hvor kroppen har kompenseret for at afhjælpe smerten
 • Jeg arbejder med nervesystemet. Nervesystemet er i beredskab, når vi har ondt. Derfor afspænder jeg nervesystemet, så kroppens restitution forbedres
 • Jeg arbejder med de følelsesmæssige temaer, som knytter sig til de fysiske smerter. Det betyder, at vi arbejder med det, som har skabt de spændinger, der med tiden er blevet til smerter. 
Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er det sværeste spørgsmål at stille mig.

Hvor mange behandlinger, der skal til for at en smerter forsvinder afhænger af mange ting, bl.a.:

 • hvor længe du har gået med smerten
 • om smerten skyldes en skade
 • hvordan din krop generelt har det
 • om du føler dig stresset
 • om du har svære følelsesmæssige temaer i dit liv

Min erfaring er, at 3-5 behandlinger i et forløb med behandling ca. hver 14. dag giver rigtig gode resultater.

Mange fortsætter med opfølgende behandlinger fx. månedligt. Ikke altid som opfølgning på den smerte, som var årsag til at de startede behandlinger – men fordi de oplever, at behandlingen gør en positiv forskel på søvn, energi og fjerner spændingshovedpiner, øm nakke mv.

Gør det ondt?

I behandlingen arbejder jeg med spændinger i krop, din vejrtrækning og dit nervesystem. Det handler om at skabe en friere krop med færre smerter og bedre kontakt til følelserne. 

Arbejdet med spændingerne handler om at løsne spændet. Og det kan naturligvis mærkes. Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig – og målet er, at jeg løsner spændingerne i et tempo, hvor du kan være med. Min erfaring er, at når spændingerne løsnes i det rigtige tempo, så accepterer kroppen smerten som en del af det at give slip. Jeg kalder det meningsfuld smerte, dvs. at kroppen mærker en lille smerte ved arbejdet med en spænding og kroppen ved, at det er ok, fordi den samtidig mærker lindring. 

Så du vil ikke opleve noget, der gør ondt bare for at gøre ondt. Og du vil ikke opleve noget, som er for voldsomt i forhold til, hvad din krop er klar til. 

Jeg har et akut behov for behandling

Hvis du får et hold i nakken, ryggen eller lænden, så vil en behandling umiddelbart efter skadens opståen afhjælpe smerterne og afkorte forløbet med smerterne. 

Akut hold i nakken, ryggen eller lænden kan opstå efter natten eller ved en bevægelse i løbet af dagen. 

Ring eller send en sms til mig på 4010 2621. Jeg vil forsøge at finde en tid til dig samme dag. 

Jeg er nervøs for behandlingen

Nervøsitet ved noget ukendt er naturlig. Der er flere ting, som du kan gøre, hvis du er nervøs ved behandlingen:

 • Du kan ringe til mig, inden du booker behandlingen. I samtalen kan du få svar på dine spørgsmål omkring behandlingen. Du får også et indtryk af mig. Begge dele kan sænke nervøsiteten.
 • Du kan læse mere om mine behandlinger her på siden og læse anmeldelser fra nogle af dem, der har været til behandlinger hos mig. Det giver dig et indtryk af, hvad du kan forvente dig.
 • Alle behandlinger starter med en kort samtale. Her kan vi tale om din nervøsitet – hvad du er nervøs for og hvad vi sammen kan gøre for, at nervøsiten kan falde til ro.

Nervøsitet står ikke i vejen for en god behandling.

Jeg kan også fortælle, at jeg også selv går til kropsterapi-behandlinger. Der kan jeg også føle mig nervøs. For jeg ved ikke, hvad der sker undervejs i behandlingen. Derfor forstår jeg godt den nervøsitet, som du kommer med – og jeg tager hånd om den.

Er der bivirkninger af behandlingen?

Under behandlingen løsnes din krop og vejrtrækning og dit nervesystem afspændes. Det betyder, at der er nogle ting, som det er godt at være forberedt på efter behandlingen:

– du kan føle dig træt. Det skyldes, at kroppen er på arbejde under behandlingen. Det bedste er at lytte til kroppen og slappe af efter behandlingen

– du kan få lidt hovedpine. Behandlingen sætter gang i kroppen og skaber et bedre flow. Det kan give lidt hovedpine efter behandlingen. Det er typisk en let hovedpine, som forsvinder over natten.

– du kan føle dig kold eller varm. Behandlingen sætter gang i kroppens udrensning. Det kan give en indre kulde. Behandlingen skaber også kontakt til kroppen, så du kan mærker kroppen på en ny måde. Det kan give en varme indvendigt.

– du skal drikke vand. For at støtte kroppens udrensning skal du drikke vand resten af dagen. Det vil også være godt, hvis du kan undgå alkohol og meget tung mad, fx. kød.

– følelsesmæssigt påvirket. Behandlingen skaber en styrket kontakt til din krop. Derfor vil du opleve, at du kan være mere følelsesmæssigt påvirket, dvs. mærker dine følelser mere og kan svinge mellem følelser. Typisk vil du efter nogle dage have det rigtigt godt.

 

Giver du rabat ved flere behandlinger?

Ja, jeg giver rabat ved flere behandlinger. 

1 behandling koster 1.250 kr. for 75 minutters behandling

3 behandlinger á 75 minutter på klippekort koster 3.400 kr. (Rabat 350 kr.) 

5 behandlinger á 75 minutter på klippekort koster 5.700 kr. (Rabat 550 kr.)

Kan jeg parkere ved din klinik?

Du kan parkere din bil på vejen ude foran min klinik og på parkeringspladsen bagved klinikken. 

Begge steder er parkeringen gratis og uden tidsbegrænsning. 

Hvem har mest udbytte af dine behandlinger?

Jeg oplever, at det bedste udbytte af behandlingen opnås, når du er åben for, at krop, tanke og følelser hænger sammen.

Du kender nok allerede sammenhængen på din krop: hvis du er bekymret noget, fylder det meget i dine tanker og du mærker det i din krop. Måske sover du dårligere, måske mærker du en knude i maven, måske spænder du i skuldrene. 

Jeg arbejder med både tankerne, følelserne og kroppen i behandlingerne. Fx. handler lændesmerter ofte om, at vi har skulle klare meget i en tid. Det knytter der sig ofte nogle følelser og tanker til. Når vi arbejder med både krop, tanker og følelser, skaber vi nogle helt andre resultater end hvis vi blot arbejdede med den fysiske ryg. Det kan jeg love. 

 

BOOK

EN TID

BOOK EN TID

Jeg kan love, at du mærker en forskel allerede efter 1. behandling.
Jeg glæder mig til at møde dig. 


Kunders oplevelser

BODY PEAK v./Pernille Ovesen

Med kundernes egne ord:

Maria Bonnerup Februar 2021

Google
Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

Google
Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

Peder Eliassen Januar 2021

Google
Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

Annette Juel December 2020

Google
Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
Og en dejlig the hun serverer ;)

Nicholas S December 2020

Google
I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

Yvonne Uldall Oktober 2020

Google
Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

Carsten Oktober 2020

Google
Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

Camilla Sebelius Oktober 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Selina Shipley September 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Lotte Petersen September 2020

Google
Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
Læs mere...