Styrk livskvaliteten med kropsterapi

Af Pernille Ovesen, uddannet Manuvision kropsterapeut og Manuvision chok/traumebehandler

Mit mål med kropsterapi er, at du skal styrke din livskvalitet.

Med kropsterapi kan du få din energi og overskud tilbage. Og du kan få en lettere adgang til sine ressourcer og dit inderste potentiale.

For vi har alle både potentiale og ressourcer. Vi har alle noget indeni os, som vi kan bruge til at få det godt. Til at skabe noget, som er vigtigt for os. Til at være noget for de mennesker, der betyder noget for os.

Når noget stiller sig i vejen for vores livskvalitet

Nogle gange sander vi bare til. Der lægger sig noget henover os, som gør, at vi ikke kan se og mærke alt det gode, vi har i os og alt det, som vi kan.

Og faren er, at vi vænner os til det. At vi vænner os til, at vi lige skal klare nogle ting. At vi lige skal tage os sammen for at komme i mål fx med en opgave på jobbet.

Ofte sker tilsandingen så langsomt, at vi ikke bemærker det. Og derfor gør vi ikke noget. Vi navigerer bare i det så godt, vi kan – og klarer det, som vi skal. Igen og igen.

Indtil måske en dag, hvor vi lige pludseligt ikke kan undgå at mærke det. Det kan være både små og store hændelser, der sætter vores liv under lup. Så ser vi pludselig, at vores liv er sandet til med noget, som stiller sig i vejen for vores energi, dræner vores overskud og skygger for vores ressourcer.

Du kan selv styrke din livskvalitet

Du er den, der ved, hvad livskvalitet er for dig. Og du kan selv gøre meget af det, som skal til for at styrke din livskvalitet.

Livskvalitet handler om at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig. Og om at gøre tilvalg, som giver dig mere af det, som er rigtigt for dig. Og vælge det fra, som dræner din livskvalitet.

Det kan lyde som en stor opgave. Og det kan det også være, især hvis du er kommet langt væk fra det, som er godt for dig. Men du kan. I filmen her kan du se mig fortælle mere om, hvordan min kropsterapi kan hjælpe dig

.

At ville og at kunne

Når jeg har noget foran mig, som føles stort og måske uoverskueligt, så forsøger jeg at skelne mellem at ville og at kunne.

Er jeg villig til at se på det, som har tilsandet mit liv? Er jeg villig til at luge ud i det? Er jeg villig til at tage de omkostninger, som der kan følge med at ændre på det – menneskeligt og måske også økonomisk?

Kan jeg ændre det? Ved jeg, hvordan jeg kan ændre det? Har jeg energien og kræfterne til at ændre det? Har jeg ressourcerne til at ændre det? Kan jeg få hjælp til det, som jeg ikke er så god til?

Overbevisninger

Når vi vil forandre noget, kommer vores overbevisninger i spil. Vores overbevisninger er alle de bevidste og ubevidste forestillinger, som vi har om noget. Overbevisninger er lumske. Fordi de ofte er en så integreret del af os, at vi ikke sådan lige kan få øje på dem. Det lumske er, at de stiller sig i vejen for vores evne til at se, hvad vi kan og hvad vi vil, når vi gerne vil ændre noget.

Overbevisninger kommer i alle mulige afskygninger. De kan være kommet ind i os tidligt i vores liv. Det er derfor, at de kan være svære at få øje på.

Kropsterapi kan hjælpe dig til livskvalitet, energi og overskud

Når vi har levet vores liv på en måde, hvor vi længe har været sandet til og har klaret det, der skulle klares, ja, så kan det være svært at begynde at mærke, hvad der er livskvalitet for os. Det er gemt væk indeni os og kan være svært at få øje på.

Kropsterapi kan hjælpe dig med at mærke det igen. Kroppen husker nemlig alt. Og dermed husker den også glæden. Og den husker også det, der har stillet sig i vejen for glæden.

Det fantastiske ved kroppen er, at den arbejder uden om vores tænkende hoved, så kropsterapi er en virkelig god vej til at få fat i alt det, som vi ikke kan tænke os til. Det, som vi skal mærke. Det, som skal være dit brændstof i en forandring til en høj livskvalitet.

Kroppen indeholder så mange ressourcer, at det næsten ikke er til at forstå. I kropsterapien finder vi de ressourcer. Vi skræller det væk, som har stillet sig i vejen for ressourcerne. Ressourcerne kan blive din motor i forandringen.

Det er det fine, som kropsterapi kan. Og det, som er mit mål med kropsterapien

Vil du styrke din livskvalitet med kropsterapi?

Du kan booke din tid til behandling på nedenstående knap, der leder dig over i mit bookingsystem.

Du kan også bestille din tid ved at ringe eller skrive til mig på 4010 2621

Jeg glæder mig til at møde dig.

Læs om andres arbejde med livskvalitet i kropsterapi

Du kan læse om Mona, der brugte kropsterapi til at mærke sine hæmmende overbevisninger – og komme ud på den anden side til energi og overskud, her: Mona fik overskuddet og energien tilbage med kropsterapi.

Du kan læse om Camilla, der fandt sin indre ro og styrke i et travlt arbejdsliv her: Indre ro og styrke i et travlt arbejdsliv

Og om Peder, der brugte kropsterapi til at arbejde sig ud af nogle gamle, svære følelser: Ud af svære følelser med kropsterapi

Se video om, hvad kropsterapi er

Her kan du se mig fortælle om hvad kropsterapi er:

Du kan også læse mere om, hvad kropsterapi er her: Hvad er kropsterapi og Manuvision kropsterapi. 

I denne bog kan du læse mere om krop, følelser og kropsterapi: Kropslig Intelligens


Kunders oplevelser

BODY PEAK v./Pernille Ovesen

Med kundernes egne ord:

Maria Bonnerup Februar 2021

Google
Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

Google
Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

Peder Eliassen Januar 2021

Google
Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

Annette Juel December 2020

Google
Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
Og en dejlig the hun serverer ;)

Nicholas S December 2020

Google
I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

Yvonne Uldall Oktober 2020

Google
Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

Carsten Oktober 2020

Google
Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

Camilla Sebelius Oktober 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Selina Shipley September 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Lotte Petersen September 2020

Google
Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
Læs mere...