ANBEFALINGER

LÆS OM PEDER, DER ARBEJDEDE SIG UD AF SVÆRE FØLELSER MED KROPSTERAPI

“Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.

Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.

Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv.

Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.”

– Peder, 11. januar 2021

SLIP DIN VREDE – FOR AT SKABE PLADS TIL KÆRLIGHED

“Jeg startede hos Pernille, fordi jeg havde brug for at prøve at hjælpe mig selv ad en anden vej end jeg tidligere havde prøvet. Jeg havde hørt om Pernille fra en kollega.

Jeg skriver denne oplevelse efter at have været til kropsterapi hos Pernille 7 gange. Jeg har været til behandling hver 14. dag.  Jeg vil først sige, at jeg er forbløffet over, hvor meget kroppen kan fortælle os om vores følelser. Og hvor meget vi kan lære om vores følelser ved at arbejde med dem gennem kroppen.

Jeg har altid kæmpet med en vrede, der blusser op og ødelægger så meget. Både for mig og dem, som jeg holder af.

I kropsterapi-behandlingerne fik jeg kontakt med vreden. Og jeg fik lov at udleve den og mærke den indefra. I alle behandlingerne har jeg fået mindst én indsigt med mig. Og her efter den 7. behandling står jeg med en ny, vigtig indsigt:

Jeg mærker meget tydeligt, hvordan min vrede har været den følelse, som jeg ‘forsvandt’ over i, når jeg var bange for at blive afvist af mine nærmeste. Det gør ondt at tænke på – men ved at blive vred, skabte jeg afstand. Og med den afstand sikrede jeg mig mod følelsen af at blive forladt.

Det er svært at beskrive så klart, som det føles indeni mig. Men vreden har været en mur mellem mig og det, som jeg længes allermest efter: at føle kærlighed fra min kone og børn.

Den indsigt er nøglen. For jeg har ikke brug for vreden mere. Jeg mærker meget tydeligt, hvordan jeg tør være tilstede i min familie. Jeg har ikke brug for at forsvinde over i vreden. Kærlighed og nærvær i stedet for vrede.

Faktisk forstår jeg det ikke helt med mit hoved. Men jeg mærker det i min krop.”

– Anders, 3. november 2020

KROPSTERAPI KAN STYRKE DIN INDRE RO, NÅR ARBEJDSLIVET ER TRAVLT

“Hvad kan kropsterapi? For mig kan Pernilles måde at være kropsterapeut, hjælpe med at give energi og et mentalt pusterum, når tingene går lidt i hårdknude, eller jeg mister den mentale ro og balance, der er vigtig for at trives.

Kropsterapi handler om tillid mellem terapeut og klient. Er tilliden der ikke, kommer man nok ikke så langt. Jeg har 100% tillid til Pernille og hendes faglighed.
Hvordan er oplevelsen, når man går ud af døren? Det er ikke sidste gang, jeg kommer hos Pernille.

Jeg har det godt, er meget afslappet og har allerede mere overskud og energi, og selvom jeg er træt i kroppen, så har jeg fundet ind til min indre ro

– Camilla, 30. oktober 2020

DORTHE BRUGTE KROPSTERAPI MOD STRESS

“Jeg har flere gange været hos Pernille fra Body Peak i forbindelse med stress.

Pernille er en virkelig dygtig, nærværende og empatisk behandler. Hun er god til at mærke, om hun må tage fat eller om kroppen har brug for en blidere tilgang. Det kan være meget forskelligt fra gang til gang.

Pernille tør også skubbe dine overbevisninger på en rigtig positiv måde. Der kommer ting til overfladen, som kroppen har prøvet at gemme væk, ting som har brug for at blive kigget på og gjort noget ved. Det er fx rart at blive opmærksom på at bekymringerne sidder i maven og hvad de andre ting kroppen sladrer om.

Det er en indre rejse, så stort tak Pernille!”

– Dorthe, 1. juni 2020

KROPSTERAPI KAN STØTTE, NÅR VI ARBEJDER MED SKAM, FRYGT OG LÆNGSEL

“Ingenting er som en tur på briksen, at få lov til at kunne mærke, opleve og forstå hvad som egentlig sker. Tak Pernille Ovesen, for at blive set, rørt og en lille smule ramt.

En kærlig og omsorgsfuld guidning til at se under “tæppet”, og være med skammen, frygten og længselen.”

– Lene, 3. november 2020

KARINA GAV SLIP PÅ FORTIDEN

“Lørdag eftermiddag, med forgrædte øjne, forløste tårer, ekstrem træthed og med en oplevelse rigere, forlod jeg @manuvision_kropsterapi_lyngby . 75 min. med kærlighed, smerte, forløsninger og erkendelser.

Jeg blev mødt af skønne autentiske Pernille, der med få ord fik mig til at føle mig tryg i hendes nærvær og derefter også i hendes hænder trods ubehag og smerte, fysisk som psykisk.

Jeg havde forinden sat mig for at have tillid til processen og være modig til at tage imod, hvad end jeg nu skulle opleve. Jeg har aldrig før oplevet kropsterapi på denne måde, så for mig en helt ny erfaring.

Det, jeg efter de 75 min. havde været igennem, er svært at beskrive med ord endnu, jeg er stadig ved at lande og forstå samt acceptere.
Det, Pernille førte mig igennem, var at vise mig, at min krop fortalte mere, end jeg nogensinde havde troet en krop kunne.

Kroppen er fuld af informationer

At selv uden stemme, kunne Pernille blot ved at trykke bestemte steder fortælle mig, hvad min krop fortalte. (Intet af det min krop fortalte var nyt for mig, men det kommer sig af de mange år med egen terapi og andre metoder inden for selvforståelse og selvhjælp).

Men det at jeg kom til Pernille med den viden, gør ikke Pernilles kunnen mindre værdifuld -> Tværtimod… Hun kunne med sin kunnen, bekræfte hvad der har taget mig år og utallige timer at indse.

Jeg er dybt fascineret og kan kun varmt anbefale egen kærlighed, i form at modtage kropsterapi ved @manuvision_kropsterapi_lyngby.

Denne oplevelse har givet mig endnu mere vilje til at ville gøre op med smerten.
Smerten, der er fysisk, måske rent faktisk viser sig at være i sammenhæng med årelang psykisk smerte, der endnu ikke er bearbejdet til ende.

Jeg vil give slip, slip på fortiden, slip på kontrollen og have tillid til, at jeg er elsket for lige præcis den jeg er.

Tak Pernille, bare tak ♡”

– Karina, 19. maj 2020

PETER FORSTÅR NU SIN KROPS REAKTIONER

”Jeg kom til Manuvision kropsterapi hos Pernille Ovesen første gang i oktober 2019. Jeg vidste ikke så meget om kropsterapi, så jeg var spændt på det.

Inden jeg kom hos Pernille, havde jeg gennem det seneste år gået i samtaleterapi for at arbejde med et personligt tema vedr. min familie. Noget, som jeg virkelig gerne vil ændre på. Og samtaleterapien havde givet mig en række gode input til, hvordan jeg kunne være med min familie på en måde, som er bedre for mig. Så jeg følte, at jeg var kommet langt.

Men jeg savnede alligevel noget. Det var som om, at jeg havde forstået noget med mit hoved – men jeg kom til at køre på autopilot uden at jeg fik brugt inputtene fra samtaleterapien. Derfor var jeg spændt på, om kropsterapi kunne hjælpe mig.

Og, ja!

For det, som jeg forstod med mit hoved, kan jeg nu mærke nede i min krop. Gennem kropsterapien hos Pernille kom jeg i kontakt med en svær følelse for mig – en følelse af være forkert, som nærmest kan overmande mig, når jeg er sammen med min familie. Pernille mærkede ind til de steder, hvor mine følelser lå gemt under spændinger, så følelserne kom frem. Og hun arbejdede med min vejrtrækning, så der kom plads i kroppen til at mærke følelserne.

Jeg havde en oplevelse af at gå igennem følelsen. Det giver mig en fornemmelse af at være stærkere end følelsen. Jeg tror ikke, at den kan overmande mig mere. Nu kan jeg mærke min krop og min vejrtrækning. Og når jeg er på vej til at gå på autopilot, minder min krop og vejrtrækning mig om at gøre noget, som er bedre for mig.

Det er meget sundere for mig. Og det har givet mig overskud til at skabe en bedre rolle for mig i min familie. Det er vigtigt.”

– Peter, 9. januar 2020

MONA FIK OVERSKUDDET OG ENERGIEN TILBAGE MED KROPSTERAPI

“Dejligt med selvforkælelse – det har virkelig givet energi at vælge mig selv til.

Efter at have arbejdet med mine årsplaner for 2020, kunne jeg mærke en masse spændinger i maven. Lige som en mistro til mig selv kom snigende og blokerede for at sætte strøm til det jeg rigtig gerne vil både personligt og med min business.

Jeg besluttede mig til at prøve en kropsterapeutisk behandling. Havde hørt, at det er super godt og effektivt til at skabe indsigt, både til fysiske og mentale udfordringer.

Bestilte tid hos Body Peak i Lyngby – og hallelujah.

Hele følelsesregistret var i brug og jeg fik klarhed om, hvad der sad fast og lukkede af for at sætte strøm til mine drømme og mål. Fik indsigt i at mine overbevisninger jo slet ikke er sande…hvilket jeg jo godt ved. Men ved at få andre øjne på mine udfordringer, blev det mere tydeligt og løsninger står nu i kø.

Så jeg har givet slip og er klar til de første skridt mod det jeg ønsker i 2020.

Har du også noget, der blokerer for dine drømme, så tøv ikke. Ræk ud for hjælp til at få sat lys på det, som hæmmer og stopper dig. Og når du kender årsagen, så kan du finde de rigtige løsninger.

Få det bedste ud af hver dag – føl, at du opnår det, du ønsker, det er første skridt til et mindre stressniveau og følelsen af hamsterhjul”

– Mona, 1. februar 2020

NICHOLAS SLAP FRI AF VEDVARENDE LÆNDESMERTER MED KROPSTERAPI

 “I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig. En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.

Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.”

– Nicholas, 5. januar 2021

ANNETTE FIK LØSNET SMERTER I HOFTEN MED KROPSTERAPI

“Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020. Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid.

Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg. Og en dejlig the hun serverer “

– Annette, 7. januar 2021

JENS SLAP FRI AF RYGSMERTER MED KROPSTERAPI

“Jeg kom til Pernille hos BodyPeak Kropsterapi i Lyngby med rygsmerter. Dem fik hun styr på og vi fik samtidig en snak om træning og skader. Samt hvordan man bedst forebygger skader ved at justere den måde man står og sidder på når man arbejder. Vi kom også frem til at jeg skulle have en ny hovedpude.

Jeg kan varmt anbefale en Manuvision behandling hos Pernille i Lyngby.”

– Jens, 3. november 2020

CARSTEN SLAP AF MED LÆNDESMERTER MED KROPSTERAPI

“Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder

– Carsten, 30. oktober 2020

LOTTE HAVDE LÆNDESMERTER OG ONDT I SKULDRENE. KROPSTERAPIEN HJALP HENDE EFTER ÉN BEHANDLING

“Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre.

Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel!

Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det!

Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!”

– Lotte, 21. september 2020

KROPSTERAPI KAN STØTTE HELINGEN AF EN FYSISK SKADE I KROPPEN

“Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm.

Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en “simrende” følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm.

Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet.

Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre.”

– Yvonne, 30. oktober 2020

PIA GENOPDAGEDE HENDES FINE SENSITIVITET MED KROPSTERAPI

“Pernille er uddannet ManuVision behandler, og jeg vil her fortælle om mit besøg hos hende, og hvad jeg fik ud af det.

Jeg mødte en glad, smilende og meget imødekommende kvinde, som startede samtalen ud med at spørge, hvorfor jeg var kommet. Jeg svarede at jeg egentlig ikke vidste det, men jeg følte mig draget af tanken om, at fysiske smerter kan behandles væk. Længe har jeg haft smerter i min lænd og min iskias, og et forløb hos en fysioterapeut har ikke hjulpet.

Pernille bad mig lægge mig på briksen, og det første hun gjorde var at ‘vække’ min krop. Der blev blidt rusket i den, og bagefter trykkede hun forskellige steder på kroppen, mens jeg trak vejret dybt ind og ud. Jeg følte smerte og ubehag på nogle tidspunkter, men smerterne i min lænd og min iskias blev mindre og mindre undervejs. Det er værd at nævne, at på intet tidspunkt blev der rørt på min lænd eller iskias.

Sårbarhed og sensitivitet
Pernille kunne fortælle mig, at jeg har båret på nogle særlige følelser lige siden min barndom.. Hun kunne trykke på det sted på min krop, hvor de følelser sidder. Hun fortalte også at hun kunne mærke, jeg er en person, der lynhurtigt mærker om mine medmennesker har det godt eller skidt, hvilket i øvrigt er helt rigtigt.

Pernille kunne mærke, at min sensitivitet aldrig rigtig er blevet anerkendt, da jeg var barn, og som ung og som voksen har jeg haft svært ved at tale min sandhed. Jeg har altid bare tilpasset mig den situation, jeg har stået i, og de mennesker jeg har været sammen med.

Hun kunne også mærke, at jeg har haft forhold til fx. veninder, der har brugt mig til deres behov, men ikke har givet noget igen. Det har drænet min energi, og i dag er de fortid.

Følelsesregistret
Hun ramte virkelig plet med mange ting, og jo mere hun trykkede, og jeg kom igennem hele følelsesregisteret, jo mere slappede min krop af. Det var som om, at kroppen gennemgik en forløsning med mange års ubearbejdede følelser. Til sidst var jeg meget afslappet og alle mine smerter var væk. Det er de også nu, mens jeg skriver dette.

Der er intet hokus pokus over denne behandling, og jeg kan kun anbefale at man drager så meget omsorg for sig selv, at man kan finde ind til kernen af nogle af de smerter, man går med. Mange smerter handler meget om din psyke. Det er dét, Pernille er god til at finde frem til. Jeg mærker tydelig forskel bare ved én behandling.”

– Pia, 7. juli 2020

HANNAH FIK HJÆLP TIL SMERTER EFTER EN HÅRD FØDSEL

“Jeg var til behandling hos Pernille fra Body Peak i forbindelse med en masse efterfødselsskavanker og det var simpelthen en super god oplevelse! Jeg kan varmt anbefale kropsbehandling hos Body Peak. Pernille har i øvrigt en særdeles stærk, intuitiv fornemmelse af hvordan hun skal gribe det an som man kommer med. Virkelig en force!”

– Hannah, 4. marts 2020

ANETTE FIK BALANCE I KROPPEN MED KROPSTERAPI

“Har fået flere skønne ManuVision kropsterapeutiske behandlinger af dygtige Pernille Ovesen ved Body Peak.

Hun er hurtig til at stille ind på kroppens ubalancer og arbejder så intens med dem, som ens krop tillader det, den pågældende dag.

Pernille byder en ind i et trygt, indsigtsfuldt og udviklende rum, hvor man virkelig fornemmer hendes nærvær, engagement og viden.”

– Anette, 28. oktober 2019

STEFANIE FANDT RO OG MERE OVERSKUD TIL AT VÆRE DEN MOR, SOM HUN ØNSKER

“Var i lørdags inde og besøge søde Pernille, som har Body Peak kropsterapi, kom dertil med blandede følelser, da jeg siden min ulykke har prøvet så mange forskellige behandlingsformer, men kom os med en ide om, hvad jeg ønskede ku’ komme ud af det, vi sku arbejde med – muligheden for at finde måder at distancere mig fra mine smerter når de højest, og finde bedre ro og søvn 

Vi startede med at snakke lidt, om mine forventninger, mine problematikker med kroppen og om selve behandlingen, følte mig hurtig tryg og i gode hænder.

Selve behandlingen overraskede mig så positivt, vidste godt at kroppen og psyken hang sammen, men at min lille ødelagte krop ku fortælle så meget, så meget mere end jeg havde forventet, og give mig så meget med, som jeg virkelig havde manglet og gemt væk, igennem mit liv.

Jeg sidder nu en lille uges tid efter, og føler mig mere lettet, mere fri, har mere overskud og kan bedre finde ro når jeg har muligheden for at sætte mig ned, jeg vågner og er ikke tung i hoved, trods mine nætter ikke er fyldt med søvn – og det har givet mig så meget, givet min børn så meget mere mor, fordi jeg finder en anden ro end jeg kunne før  

Glæder mig så meget til næste behandling, til at se hvad der kommer ud af den

– Stefanie, 16. maj 2020


Kunders oplevelser

BODY PEAK v./Pernille Ovesen

Med kundernes egne ord:

Maria Bonnerup Februar 2021

Google
Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

Google
Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

Peder Eliassen Januar 2021

Google
Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

Annette Juel December 2020

Google
Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
Og en dejlig the hun serverer ;)

Nicholas S December 2020

Google
I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

Yvonne Uldall Oktober 2020

Google
Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

Carsten Oktober 2020

Google
Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

Camilla Sebelius Oktober 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Selina Shipley September 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Lotte Petersen September 2020

Google
Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
Læs mere...