KONTAKT
& PRISER

  Priser:

  • Intro-behandling – 90 minutter: 1.350 kr.
  • Behandling – 75 minutter: 1.250 kr.
  • Klippekort, 3 behandlinger a 75 minutter: 3.400 kr.
  • Klippekort, 5 behandlinger a 75 minutter: 5.700 kr.

   

  Behandlingen består af:

  • En indledende snak, der tager afsæt i årsagen til, at du kommer til behandling, ca. 10 – 15 minutter. Første gang er vores indledende snak lidt længere.
  • Behandlingen på briks, ca. 50-60 minutter
  • Afrunding, evt. med en øvelse, som du kan lave hjemme for at forlænge effekten af behandlingen, ca. – 5-10 minutter

   

   Body Peak kontakt og priser

   ÅBNINGSTIDER

   • Mandag kl. 9 – 17:30
   • Tirsdag kl. 9 – 17:30
   • Onsdag kl. 9 – 17:30
   • Torsdag kl. 9 – 17:30
   • Fredag kl. 8 – 14
   • Lørdag kl. 9 – 15

   Kontakt:

   Mail: pernille@bodypeak.dk
   Tlf: 4010 2621

   Har du brug for en akut tid: Ring eller skriv
   4010 2621. Det kan ofte lade sig gøre.

   AFLYSNINGSPOLITIK

   Jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå noget uventet, som betyder, at du kan være nødt til at aflyse din behandling.

    • Aflysning mere end 24 timer før din behandling er gratis for dig. Meld dit afbud med en sms til 4010 2621. Jeg værdsætter, at du melder afbud så snart, at du ved, at du er forhindret, da jeg ofte har flere klienter, der gerne vil til behandling, end jeg har hænder til. Jeg kan hjælpe flere, hvis jeg får afbud i god tid.
    • Aflysning mindre end 24 timer før din behandling: Du vil modtage en faktura på 50% af behandlingens pris. Meld dit afbud med en sms til 4010 2621. Har du et klippekort til behandling, kan du vælge at bruge et klip eller betale 50% af behandlingens pris via en faktura.

   Du er altid velkommen til at komme til behandling på et andet tidspunkt, der passer bedre for dig.

   Tak for din forståelse.

   Her finder du min klinik

   Jeg har mit klinikrum i Resonanshuset på Christian X’s Alle 89 st., 2800 Kgs. Lyngby.

   Klinikrummet er et rart og trygt rum. Det er vigtigt for, at du får det bedste ud af din behandling.

   Du kan se klinikrummet i en 3D visning ved at klikke på knappen nedenfor.

   Christian X’s Alle 89, st.
   2800 Kgs. Lyngby

   Body Peak kontakt og priser

   OFTE
   STILLEDE
   SPØRGSMÅL

   Skjult FAQ
   Hvor hurtigt kan jeg forvente lindring?

   Du kan forvente, at du oplever en forbedring allerede efter første behandling. 

   Det er der flere årsager til: 

   • Jeg arbejder både med det sted i kroppen, hvor smerten er – og på de steder, hvor din krop har kompenseret for at afhjælpe smerten
   • Jeg arbejder med nervesystemet. Nervesystemet er i beredskab, når vi har ondt. Derfor afspænder jeg dit nervesystem, så din restitution forbedres
   • Jeg arbejder med de følelsesmæssige temaer, som knytter sig til de fysiske smerter. Det betyder, at vi arbejder med det, som har skabt de spændinger, der med tiden er blevet til smerter. 
   Hvor mange behandlinger skal der til?

   Hvor mange behandlinger, der skal til for at en smerte forsvinder eller følelsesmæssig udfordring forløses afhænger af mange ting, bl.a.:

   • hvor længe du har gået med smerten eller den svære følelse
   • om smerten skyldes en skade
   • hvordan din krop generelt har det
   • om du føler dig stresset
   • om du har andre svære følelsesmæssige temaer i dit liv

   Min erfaring er, at 3-5 behandlinger i et forløb med behandling ca. hver 14. dag giver rigtig gode resultater.

   Mange fortsætter med opfølgende behandlinger fx. månedligt. Ikke altid som opfølgning på den smerte, som var årsag til at de startede behandlinger – men fordi de oplever, at behandlingen gør en positiv forskel på søvn, energi og fjerner spændingshovedpiner, øm nakke mv. Og oplever, at arbejdet med svære følelser støttes af opfølgende behandlinger. 

   Jeg har et akut behov for behandling

   Hvis du får et hold i nakken, ryggen eller lænden, så vil en behandling umiddelbart efter skadens opståen afhjælpe smerterne og afkorte forløbet med smerterne.

   Der kan også opstå noget i dit liv, som påvirker dig kraftigt følelsesmæssigt. En behandling vil kunne hjælpe dig til at bearbejde oplevelsen og få mere ro i dit system. 

   Får du brug for akut hjælpe, kan du ringe eller sende en sms til mig på 4010 2621. Jeg vil forsøge at finde en tid til dig samme dag.

   Jeg er meget nervøs for behandlingen

   Nervøsitet ved noget ukendt er naturlig. Der er flere ting, som du kan gøre, hvis du er nervøs ved behandlingen:

   • Du kan ringe til mig, inden du booker behandlingen. I samtalen kan du få svar på dine spørgsmål omkring behandlingen. Du får også et indtryk af mig. Begge dele kan hjælpe på nervøsiteten.
   • Du kan læse mere om mine behandlinger her på siden og læse anmeldelser fra nogle af dem, der har været til behandlinger hos mig. Det giver dig et indtryk af, hvad du kan forvente dig.
   • Alle behandlinger starter med en kort samtale. Her kan vi tale om din nervøsitet – hvad du er nervøs for og hvad vi sammen kan gøre for, at nervøsiten kan falde til ro.

   Nervøsitet står ikke i vejen for en god behandling.

   Jeg kan også fortælle, at jeg også selv går til kropsterapi-behandlinger. Der kan jeg også føle mig nervøs. For jeg ved ikke, hvad der sker undervejs i behandlingen. Derfor forstår jeg den nervøsitet, som du kommer med – og jeg tager hånd om den.

   Giver du rabat ved flere behandlinger?

   Ja, jeg giver rabat ved flere behandlinger. 

   1 behandling koster 1.250 kr. for 75 minutters behandling

   3 behandlinger á 75 minutter på klippekort koster 3.400 kr. (rabat 350 kr.)

   5 behandlinger á 75 minutter på klippekort koster 5.700 kr. (rabat 550 kr.)

   Kan jeg parkere ved din klinik?

   Ja, du kan parkere din bil på vejen ude foran min klinik og på parkeringspladsen bagved klinikken.

   Begge steder er parkeringen gratis og uden tidsbegrænsning.

   Er det dit første besøg hos mig, kan du orientere efter kirken, der ligger overfor klinikken. Den har et meget højt tårn, som du kan se på lang afstand.

   Hvem har mest udbytte af dine behandlinger?

   Jeg oplever, at det bedste udbytte af behandlingen opnås, når du er åben for, at krop, tanke og følelser hænger sammen. Eller er nysgerrig på, om krop, tanker og følelser hænger sammen. 

   Du kender nok allerede sammenhængen på din krop: hvis du er bekymret noget, fylder det meget i dine tanker og du mærker det i din krop. Måske sover du dårligere, måske mærker du en knude i maven, måske spænder du i skuldrene.

   Jeg arbejder med både tankerne, følelserne og kroppen i behandlingerne. Fx. handler lændesmerter ofte om, at vi har skulle klare meget i en tid. Det knytter der sig ofte nogle følelser og tanker til. Når vi arbejder med både krop, tanker og følelser, skaber vi nogle helt andre resultater end hvis vi blot arbejdede med den fysiske ryg. Det kan jeg love.

    

   BOOK

   EN TID

   BOOK EN TID

   Jeg kan love, at du mærker en forskel allerede efter 1. behandling.
   Jeg glæder mig til at møde dig. 


   Kunders oplevelser

   BODY PEAK v./Pernille Ovesen

   Med kundernes egne ord:

   Maria Bonnerup Februar 2021

   Google
   Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

   Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

   Google
   Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

   Peder Eliassen Januar 2021

   Google
   Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
   Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
   Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

   Annette Juel December 2020

   Google
   Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
   Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
   Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
   Og en dejlig the hun serverer ;)

   Nicholas S December 2020

   Google
   I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
   En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
   Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

   Yvonne Uldall Oktober 2020

   Google
   Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

   Carsten Oktober 2020

   Google
   Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

   Camilla Sebelius Oktober 2020

   Google
   Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

   Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

   Selina Shipley September 2020

   Google
   Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

   Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

   Lotte Petersen September 2020

   Google
   Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

   Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
   Læs mere...