Karina gav slip på fortiden

Af Pernille Ovesen, uddannet Manuvision kropsterapeut og Manuvision chok/traumebehandler

Læs her om Karina, der med kropsterapi gav slip på fortiden og samtidigt fandt tilliden til, at hun kan blive elsket for den at være netop person, som hun er. 

Da Karina kom til behandling hos mig, havde hun allerede været igennem en stor personlig udvikling, hvor hun havde kigget indad på sine følelser, sine reaktionsmønstre og adfærd. Hun var nysgerrig på, om kropsterapi kunne supplere hendes arbejde med sig selv. 

Læs Karinas oplevelse af kropsterapi

“Lørdag eftermiddag, med forgrædte øjne, forløste tårer, ekstrem træthed og med en oplevelse rigere, forlod jeg @manuvision_kropsterapi_lyngby . 75 min. med kærlighed, smerte, forløsninger og erkendelser.

Jeg blev mødt af skønne autentiske Pernille, der med få ord fik mig til at føle mig tryg i hendes nærvær og derefter også i hendes hænder trods ubehag og smerte, fysisk som psykisk.

Jeg havde forinden sat mig for at have tillid til processen og være modig til at tage imod, hvad end jeg nu skulle opleve. Jeg har aldrig før oplevet kropsterapi på denne måde, så for mig en helt ny erfaring.

Det, jeg efter de 75 min. havde været igennem, er svært at beskrive med ord endnu, jeg er stadig ved at lande og forstå samt acceptere.
Det, Pernille førte mig igennem, var at vise mig, at min krop fortalte mere, end jeg nogensinde havde troet en krop kunne.

Kroppen er fuld af informationer

At selv uden stemme, kunne Pernille blot ved at trykke bestemte steder fortælle mig, hvad min krop fortalte. (Intet af det min krop fortalte var nyt for mig, men det kommer sig af de mange år med egen terapi og andre metoder inden for selvforståelse og selvhjælp).

Men det at jeg kom til Pernille med den viden, gør ikke Pernilles kunnen mindre værdifuld -> Tværtimod… Hun kunne med sin kunnen, bekræfte hvad der har taget mig år og utallige timer at indse.

Jeg er dybt fascineret og kan kun varmt anbefale egen kærlighed, i form at modtage kropsterapi ved @manuvision_kropsterapi_lyngby.

Denne oplevelse har givet mig endnu mere vilje til at ville gøre op med smerten.
Smerten, der er fysisk, måske rent faktisk viser sig at være i sammenhæng med årelang psykisk smerte, der endnu ikke er bearbejdet til ende.

Jeg vil give slip, slip på fortiden, slip på kontrollen og have tillid til, at jeg er elsket for lige præcis den jeg er.

Tak Pernille, bare tak ♡”

Karina Saust

Kilde: https://www.instagram.com/p/CATQGMMgrCZ/

Kroppen som informationskilde om følelser

Jeg synes, at Karinas beskrivelse af behandlingen vidner om, at kroppen indeholder al den information om vores følelsesliv, som vi har brug for. Og også vidner om, at det kan være lettere at arbejde med følelser via kroppen end via hovedet. 

Det ser jeg ofte. Min oplevelse er, at det skyldes, at kroppen ikke vurderer følelser. Den rummer følelser – uden hovedets evne til vurderinger og refleksioner. Og jeg ser også, hvordan det kropslige arbejde med følelser kan forløse svære følelser, der står i vejen.  

Når kroppen slipper de tunge følelser og det, som vi arbejdet med længe, ruller energi og overskud gennem kroppen. Det var netop det, som Karina oplevede. Og det som efterlod Karina med en tillid til at lade sig elske præcis som den hun er. 

Kroppen er hjem for vores følelser

Vores følelser bor i vores krop. Når vi har svære følelser, som vi ikke ved, hvordan vi skal håndtere eller hvor vi skal rette hen, hjælper kroppen os med at holde på vores følelser. Man kan sige, at kroppen holder følelserne nede i kroppen, så følelserne ikke står i vejen for os. På den måde kan leve vores liv med de opgaver og gøremål, som vi alle har. Kroppen løser den opgave ved at indkapsle følelser ved at spænde op. 

I kropsterapien arbejder jeg med disse spænd på en omsorgsfuld og nænsom måde. Jeg støtter kroppen undervejs, både med samtale og berøring. Ofte har vi båret længe på det svære. Derfor betyder omsorg, støtte og nænsomhed meget for, at vi kan føle os trygge og give slip. 

Vil du også give slip på fortiden med kropsterapi? Og slippe de følelser, som står i vejen for dine relationer?

Du kan booke din tid til behandling på nedenstående knap, der leder dig over i mit bookingsystem.

Du kan se min video om at arbejde med det, der står i vejen for det liv, som vi drømmer om.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Nysgerrig på mere om kropsterapi?

Du er velkommen til at læse om to andre klienter, der arbejdede med nogle svære følelser, der stod i vejen for deres livskvalitet her: To klienter med svære følelser


Kunders oplevelser

BODY PEAK v./Pernille Ovesen

Med kundernes egne ord:

Maria Bonnerup Februar 2021

Google
Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

Google
Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

Peder Eliassen Januar 2021

Google
Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

Annette Juel December 2020

Google
Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
Og en dejlig the hun serverer ;)

Nicholas S December 2020

Google
I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

Yvonne Uldall Oktober 2020

Google
Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

Carsten Oktober 2020

Google
Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

Camilla Sebelius Oktober 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Selina Shipley September 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Lotte Petersen September 2020

Google
Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
Læs mere...