Stefanie fandt ro og mere overskud til at være den mor, som hun ønsker

Af Pernille Ovesen, uddannet Manuvision kropsterapeut og Manuvision chok/traumebehandler

Læs med om Stefanie, der fandt ro og overskud med kropsterapi til at være den mor, som hun ønsker. Det er en fortælling, der starter med fysiske smerter. 

Stefanie kom til kropsterapi hos mig, fordi hun har stærke smerter, som igennem en periode har forhindret hende i at arbejde. De stærke smerter skyldes et trafikuheld for en del år siden, hvor Stefanie kom til skade. Smerterne begrænser Stefanie, både ifht at hun er sygemeldt, men også i alle de daglige gøremål. 

Smerterne og de udfordringer, som de medfører, har naturligt også haft en stor indflydelse på Stefanies følelser. Stefanies fokus er især på at være den bedste mor for sine drenge. 

Læs om Stefanies oplevelse af kropsterapien:

“Var i lørdags inde og besøge søde Pernille, som har @manuvision_kropsterapi_lyngby , kom dertil med blandede følelser, da jeg siden min ulykke har prøvet så mange forskellige behandlingsformer, men kom os med en ide om, hvad jeg ønskede ku komme ud af det, vi sku arbejde med – muligheden for at finde måder at distancere mig fra mine smerter når de højest, og finde bedre ro og søvn ❤️

Vi startede med at snakke lidt, om mine forventninger, mine problematikker med kroppen og om selve behandlingen, følte mig hurtig tryg og i gode hænder.

Selve behandlingen overraskede mig så positivt, vidste godt at kroppen og psyken hang sammen, men at min lille ødelagte krop ku fortælle så meget, så meget mere end jeg havde forventet, og give mig så meget med, som jeg virkelig havde manglet og gemt væk, igennem mit liv. Jeg sidder nu en lille uges tid efter, og føler mig mere lettet, mere fri, har mere overskud og kan bedre finde ro når jeg har muligheden for at sætte mig ned, jeg vågner og er ikke tung i hoved, trods mine nætter ikke er fyldt med søvn – og det har givet mig så meget, givet min børn så meget mere mor, fordi jeg finder en anden ro end jeg kunne før ❤️ Glæder mig så meget til næste behandling, til at se hvad der kommer ud af den 🙌🏼”

Stefanie Bergmann

https://www.instagram.com/p/CAOBPi0n8Rx/

Ulykker gør ondt på både krop og psyke

Når man har været ude for en ulykke, kan der ske fysiske skader på kroppen. I forlængelse af det, kan der komme psykiske følger – både af selve ulykken og som følge af de fysiske smerter.

Men kroppen kan også have fået et chok. Fordi ulykker kan føles som et chok for kroppen. Og det husker kroppen. Derfor kan kroppen reagere i situationer, som ligner den, hvor ulykken skete. Og hvis vi ikke ved, hvad vi skal stille op med det eller ikke kan rumme det, så kan vi bære det med os videre.

Kroppen håndterer det ved at spænde op. Det er kroppens måde at håndtere det. Det hjælper os videre på den korte bane. På den længere bane kan det komme med den regning, at spændene tynger os og hæmmer vore energi.

Så det, som Stefanie oplevede i behandlingen var, at vi løsnede nogle af disse gamle spænd. Og det fik energien til at flyde friere i hendes krop. Det gav hende mere overskud. Et overskud, som hun kan bruge til at være den mor, som hun ønsker. Fordi smerter og trist humør ikke stiller sig så meget i vejen.

Drømmer du også om at finde ro og overskud med kropsterapi?

Du kan booke din tid til behandling på nedenstående knap, der leder dig over i mit bookingsystem.

Du kan også bestille din tid ved at ringe eller skrive til mig på 4010 2621

Jeg glæder mig til at møde dig.

Se mere i min video her:

.

Vil du mere om kropsterapi?

Så kan du læse mere her: Kropsterapi for livskvalitet og Kropsterapi for dårlige mønstre. Du kan også lytte til podcast om, hvordan vi håndterer følelser her: Podcast: Hvordan håndterer vi følelser?


Kunders oplevelser

BODY PEAK v./Pernille Ovesen

Med kundernes egne ord:

Maria Bonnerup Februar 2021

Google
Pernille skaber et super trygt rum. Et rum hvor man for en stund kan slappe af og samtidig give slip. Der er ingen tvivl om at Pernille, med sin medfødte intuition og de redskaber hun har tillært sig, giver en super god kropsterapi. Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre, og glæder mig til at restriktionerne lukker op igen, så jeg kan fortsætte mit forløb. Mange varme anbefalinger her fra!

Sabine Bjørg Jensen Januar 2021

Google
Pernille er fantastisk til at lytte med ører, hjerte og hænder. Hun finder hurtigt ud af, hvor 'skoen trykker' i ens krop og sind og hun har også evnen til at hjælpe kroppen af med fastlåste traumer. Pernille kan jeg varmt anbefale til alle, der er klar til at lytte til deres krop, hvor svarene på gamle (ubevidste) mønstre og sorger ofte sidder gemt.

Peder Eliassen Januar 2021

Google
Min oplevelse er at Pernille formår at skabe nogle, helt igennem trygge rammer, der for mig har gjort det muligt, at arbejde med de mest sårbare dele af mig selv.
Pernille formår desuden at dosere den, for mig, helt rette kombination af kærligt nærvær, inddragelse af egen livserfaring, faglighed og intuition, der gør det muligt at arbejde med og gennemleve “svære” følelser og komme godt ud på den anden side.
Jeg oplever at Pernille anvender en “ud-af-hovedet” og ned i kroppen tilgang, som er effektiv uden en masse snak og at den tilgang er med til at øge min egen kropsforståelse, og dermed min egen evne til at hjælpe mig selv. Pernilles måde at arbejde på giver rigtig god mening for mig, og jeg kan i høj grad anbefale behandlinger hos Body Peak med Pernille.

Annette Juel December 2020

Google
Meget tryg og behagelig oplevelse at være hos Pernille 11. december 2020.
Mine spændinger og smerter i venstre hofte er blevet løsnet og vi havde et super samarbejde undervejs, så jeg har booket en ny tid :)
Kan klart anbefale Pernille, hendes behagelige væsen og effektive behandlingsform. Hun tager også alle corona-forholdsregler så på dén måde følte jeg mig også tryg.
Og en dejlig the hun serverer ;)

Nicholas S December 2020

Google
I det sted mellem videnskab og intuition, hvor magien rigtig finder sted. Her finder Body Peak med Pernille Ovesen sig.
En meget spændende og behagelig oplevelse, hvor selv de tryk som rammer et ømt sted, føles tiltrængt og velkommen.
Jeg vil helt klart komme igen, for jeg føler at Pernilles kyndige behandlinger er det næste skridt i helbredelsen af flere skader som har hærget min krop de seneste år. Helt klart tiden og pengene værd.

Yvonne Uldall Oktober 2020

Google
Jeg har fået tre fantastiske behandlinger af Pernille/Body Peak. Jeg gik til behandlingerne, fordi jeg havde smerter og spændinger i kroppen, især i min højre side af kroppen, hvor jeg netop var blevet opereret for en brækket arm. Pernilles behandling løsnede min krop rigtig godt op og gav en "simrende" følelse af ro og forunderlig energi i kroppen. Især kunne jeg mærke, at der kom liv i min højre side og i den brækkede arm. Pernille er meget lyttende og nærværende og finder på forunderlig vis ind til punkter i kroppen, der har behov for at blive løsnet. Jeg føler mig helt tryg ved, at Pernille giver netop den behandling til kroppen, som jeg havde brug for, for at kunne gå let videre

Carsten Oktober 2020

Google
Rigtig god behandling af mine lændesmerter. Det kan jeg anbefale. Jeg følte mig tryg i Pernilles hænder.

Camilla Sebelius Oktober 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Selina Shipley September 2020

Google
Jeg havde min første behandling hos Pernille for 1 uge siden og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang! Pernille og jeg havde en kort samtale inden jeg lagde mig på briksen, hvor vi talte lidt om hvorfor jeg var kommet. Min primære årsag var stress symptomer og manglende kontrol over bla. arbejdssituation. Pernille gjorde min krop klar til kropsterapien og gik så igang med at trykke på forskellige punkter: Maven, hofter, lysken osv. Undervejs talte vi om stress, arbejde, relationer, adfærd og følelser. Det var en overvældende og rar fornemmelse at få løsnet op i kroppen og få sat ord på nogle tanker og følelser.

Behandlingen tog 75min og efter behandlingen kunne jeg trække vejret ubesværet og følte mig lettet og afslappet. Jeg følte at jeg fyldte min krop fuldt ud. Jeg kan godt have følelsen af at være for meget i mit hoved og miste kontakten til resten af kroppen. Tak til dig Pernille for en nærværende og omsorgsfuld behandling!

Lotte Petersen September 2020

Google
Verdens bedste oplevelse! Jeg var hos Pernille, da jeg har rigtigt mange spænder i både lænd og skuldre. Vi var det hele igennem, og Pernille var og ER den mest fantastiske person jeg længe har mødt! Så utrolig nede på jorden, virkelig behagelig og så super sød! Og ikke mindst professionel! - Jeg gik derfra med en følelse i kroppen, jeg ikke har haft længe! En fantastisk følelse, af ny energi og uden spændinger!

Der er nu gået et par dage, og det er kun blevet bedre, jeg har virkelig fået mere overskud og energi til hverdagen, og min krop har det bare 100 gange bedre end før. Ingen spændinger eller låsninger, min krop er fri og jeg elsker det! Kan virkelig varmt anbefale Pernille, Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted!
Læs mere...